Online foglalás - fontos tudnivalók

Online foglalás - fontos tudnivalók
1.  Hogyan foglalhatok?
- Elküldheti a foglalását a minden utazási ajánlathoz megtalálható On-line foglalási lap kitöltésével és elküldésével.
- E-mail-ben.
 
2.  Milyen adatot küldjek?
- Utasok neve, ahogyan az útlevélben, vagy egyéb igazolványban szerepel
- Születési dátum
- Lakcím
- E-mail cím
- Mobil telefonszám
- Úti cél pontos elnevezése
- Úti cél pontos dátuma
- Szoba elosztás
 
3. Mi történik, ha a foglalást elküldtem?
A foglalás megérkezése után munkatársaink ellenõrzik a szabad férõhelyeket és a beérkezéstõl számított legfeljebb egy munkanapon belül visszajeleznek Önnek telefonon, vagy írásban. Ezután megküldjük Önnek a visszaigazolást, mely tartalmazza a megrendelõ nevét, úti célt, az utazás idõpontját, a pontos részvételi díjat és a fizetési határidõt.
 
4. Hogyan fizethetek?
Az utazás díját fizetheti irodánkban személyesen. 
Befizetheti/átutalhatja bankszámlánkra:  OTP Bank 11744034-20064749 (Amennyiben Ön be tudja fizetni egy OTP bankban a részvételi díjat, a foglalását még az nap véglegesítjük.)
A részvételi díj elõleg befizetése esetén kollégáink véglegesítik az Ön foglalását.
 
5. Mikor kapom meg az utazáshoz szükséges tájékoztatót?
Az utazáshoz szükséges tájékoztatót (részvételi jegyet) az utazás megkezdése elõtt 1 héttel kapja meg. Kérjük ezt figyelmesen olvassa el, mert tartalmazza az indulás pontos idejét, helyét, menetrendet stb.!
 
Kérjük az alábbi részt olvassa el figyelmesen!
 
* A WORLD EXPERT TOURS Utazási Iroda oldalain megjelenített utazási ajánlatok nem minõsülnek nyilvános ajánlattételnek. A honlapon megjelent esetleges hibákért felelõsséget nem vállalunk. Az on-line foglalási ûrlap kitöltésével és elküldésével nem jön létre utazási szerzõdés. Az utazási szerzõdés a visszaigazolás alapján, az utas és az utazásszervezõ között jön létre, abban az esetben, ha az utazás részvételi díjának legalább a 40%-a befizetésre került. A szerzõdés létrejöttét nem befolyásolja, hogy az utazási szerzõdést aláírva visszajuttatta-e irodánkba. Az utazási szerzõdés felmondására az utazásszervezõnek az adott útra vonatkozó utazási feltételei irányadóak. A WORLD EXPERT TOURS Utazási Iroda ebben az esetben 3.000 Ft/fõ kezelési költséget számol fel.
 
Legnagyobb gondosság és igen gyors ügyintézés esetén is elõfordulhat, hogy a visszaigazolás és a fizetés közti idõszak alatt a megrendelt utazásra elfogynak a szabad helyek. Ebben az esetben a WORLD EXPERT TOURS Utazási Iroda haladéktalanul értesíti az utast a helyek beteltérõl, és a fizetéssel létrejött szerzõdés megszûnik. A szerzõdés ilyen módon történõ megszûnésbõl adódó károkért a WORLD EXPERT TOURS Utazási Iroda kizárja a felelõsségét. A szerzõdésnek a visszaigazolás és fizetés közti idõszakban történõ megszûnése esetén a WORLD EXPERT TOURS Utazási Iroda segít újabb utat találni, vagy kezelési költség felszámolása nélkül visszafizeti az összeget.